Welkom in mijn Dagboek.
Ik wens jullie veel leesplezier toe met de dingen die hier over mij verteld gaan worden.

Zoals jullie al hebben kunnen lezen ben ik op 7 februari 2007 ter wereld gekomen.
Het was voor mijn moeder zeker geen prettige bevalling, want ze heeft het best erg zwaar gehad.
Mijn broer en ik zijn uiteindelijk met de keizersnee ter wereld gebracht en even dacht men dat het niet zo goed zou gaan met ons.
Maar na de goede verzorgingen van de
dierenarts begonnen we toch lekker te piepen en te doen.

Bij de geboorte woog ik zo'n 185 gram en ben dan ook de kleinste van ons twee.
Toch was het nog wel ff spannend hoor de eerste 24 uur wat wij zouden gaan doen, maar "heyy" we zijn natuurlijk wel echte bulletjes!
Al snel zijn er ook foto's gemaakt en naar mijn baasje toegestuurd, welke zij weer op mijn eigen site zette.

Mijn baasje heeft mij dan ook uitgezocht via de foto's en heeft mij pas voor het eerst gezien toen ik 16 dagen oud was.
Ik vind het eigenlijk wel stoer dat ik al een eigen site had terwijl ik nog niet eens geboren was...en dan al die berichtjes die er al voor mij waren....VET COOL!!!

Elke keer is mijn baasje op de hoogte gehouden via de mail o.a. dat ik toch al snel door had waar ik mijn melk weg moest halen, wanneer m'n oogjes open zijn gegaan en dat ik al een beetje begon te lopen.
We begonnen al steeds meer op echte hondjes te lijken...nahh dat zijn we toch ook???

En natuurlijk nieuwe foto's voor op mijn eigen site...ook het Magix album vind ik helemaal geweldig. Ik ben een echte (B)engel hihihi.


Op 23 februari jl. heb ik voor het eerst aan mijn baasje mogen snuffelen en zij natuurlijk aan mij.
We hebben elkaar wel gevonden hoor vond haar best wel aardig en heb haar dan ook een likje gegeven op haar neus. En mijn baasje...tja die was behoorlijk onder de indruk hoe klein en mooi ik eigenlijk ben, dat had ze niet verwacht denk ik. Ze tilde me omhoog om mij goed te kunnen bekijken en legde mij daarna tegen haar aan om vervolgens te vertellen " als je straks wat groter bent dan mag je op de Harley voor een mooie foto."
Ze is zo'n 2 uurtjes geweest en in die tijd zijn er ook nog aardig wat foto's gemaakt.
Zoveel dat het denk ik wel een beetje moeilijk wordt welke ze moet gaan uitkiezen voor op de site.
Maar daar hoef ik mij niet druk over te maken, want dat komt wel goed hoor.
Voordat ze weg is gegaan heeft ze mij nog eens lekker geknuffeld...ja ik krijg een goed huisje als ik eenmaal mag uitvliegen.

Op 27 februari heeft zij een mail gehad dat het super goed met mij gaat.
Ik weeg bijna 1200 gram en hoorde dat ik ook aan de pap ga.
Iedereen is ontzettend trots op mij dat ik het zo goed doe, maar ook omdat ik zo mooi ben hihihi.
Mijn broer heeft ook een baasje en heet vanaf nu Bono.


12 maart 2007
Hallo allemaal daar ben ik weer.
Afgelopen vrijdagavond is mijn vrouwtje weer even bij ons geweest.
En ze was niet alleen hoor ik heb kennis gemaakt met mijn Oma & Opa.
Eigenlijk best wel grappig iedereen is steeds weer opnieuw onder de indruk van mij.
Ik ben weer lekker geknuffeld en mijn vrouwtje heeft weer nieuwe dingen te horen gekregen over mij en mijn broer Bono.
We groeien als kool, maar we eten natuurlijk ook ontzettend goed.
Sinds vorige week krijgen we naast pap ook al wat vlees...en das erg lekker zeg!
Onze tandjes komen door en we veranderen natuurlijk, zodat we steeds meer op echte Bulletjes gaan lijken.
Mijn broer Bono is een echte wildebras, die probeert ook steeds de baas te spelen.
Niet alleen bij mij hoor maar ook bij onze mama Bailey....ikke niet hoor ik ben een rustig bulletje.
Althans dat denken ze...maar ik kan mij ook wel laten horen als het moet.
Mijn vrouwtje maakte opeens vreemde geluidjes en toen heb ik lekker gegromd, maar ze bleef dat doen dus ik nog meer grommen. Uiteindelijk wilde ik het laatste woord hebben en heb toen een hele harde blaf gegeven. En wat denken jullie...Ze zaten allemaal hard te lachen.
Dit was de eerste keer dat ik geblaft had dus dat was COOL, maar maakte nog geen indruk.
Het gaat niet meer zolang duren en dan kan ik naar mijn nieuwe huisje toe, maar tot die tijd blijf ik lekker nog even bij mama thuis.
Zogauw er weer iets nieuws te vertellen is dan laat ik het zo snel mogelijk weten, maar tot die tijd moeten jullie het nog even doen met de foto's die nu ook weer hierop staan.

Tot snel

01-04-2007
Hoi fans daar was ik eindelijk dan weer.
Sinds afgelopen dinsdag 27-03 heeft mijn vrouwtje mij op mogen halen bij mijn mama vandaan.
Na een uurtje of 2 begon ik aan mijn avontuur op weg naar de grote wereld en deze begon met een ritje in de auto. Ik was natuurlijk super nieuwsgierig en wilde steeds naar mijn vrouwtje toe, maar dat kon natuurlijk niet die moest rijden. Mijn ome Berrie hield mij dan ook goed vast zodat ik niet ineens weg zou springen.
Als eerste ben ik bij mijn opa & oma geweest en dat vond ik best nog wel een beetje eng, want daar hebben ze een grote witte vogel die steeds krijste. Eenmaal bij de kooi hebben ze mij aan de vogel laten zien...en wat denk je? Dat ding praat " kom maar, kom maar " zei die steeds.
Na een tijdje zijn we dan ook naar " mijn "  huisje gegaan en toen ik daar binnen kwam was het feest! Ik begon gelijk te spelen met alle leuke dingen die daar voor mij lagen en rende en rausde door de woonkamer.
Geen enkele keer heb ik mij verveeld hier zoveel speeltjes en de ruimte wat ik heb...Helemaal te gek zeg! En een lekker mandje om in te liggen en dan de bench, die ik heb gekregen van mijn opa & oma die is ook lekker knus.
Mijn eerste nacht heb ik bij mijn vrouwtje in bed geslapen en zij werd steeds wakker als ik mij bewoog hihih. Om 8u zijn we allebei echt in slaap gevallen en schrok ze ineens wakker om 10.30u...pfff zeg ze moest me wakker maken omdat ik natuurlijk allang eten moest hebben.
Woensdag was een rustige dag voor mij behalve spelen, slapen en eten heb ik deze nacht dus voor het eerst in de bench geslapen. Vrouwtje was dan ook blij verrast dat ik de bench droog en schoon had gehouden. Ik wordt hier elke keer buiten in de tuin neergezet en dan krijg ik naderhand steeds een snoepje als ik buiten wat gedaan heb.
De tuin heb ik wel eerst moeten verkennen, want die is best wel groot zeg, maar dat gaat nu helemaal goed ik ren nu rustig naar de andere kant en weer terug.
Donderdag ben ik bij de dokter geweest voor een euhh wormkuurtje. We kwamen daar binnen en die assistente wist precies waar ik vandaan kwam, want die heeft mij en mijn broertje Bono op de wereld gehouden. Dit was geloof ik niet echt zo'n leuk verhaal maar alles is toch goed gekomen nu met ons. Inmiddels weeg ik al 3,5 kg en zag ik er goed uit.
Op deze dag kwam Natasja met haar hondje Daisy en dat was me leuk...ik wilde graag spelen maar ik was een beetje te druk geloof ik, want Daisy vond het niet zo leuk. Hmm jammer hoor!
Ik heb heel veel geslapen ook hierdoor, maar vond het toch wel leuk.
Vrijdag was wederom een rustig dagje voor mij met eten, slapen en spelen en als ik dan lag te slapen ging mijn vrouwtje dus wat in huis doen. Eigenlijk hebben we  ook niks bijzonders gedaan.
Zaterdag was vrouwtje weer bezig in huis, want we zouden visite krijgen die tot maandag blijft.
Mijn peet tante is vandaag ook even geweest om mij te bekijken en ik heb een mail gehad van tante Ellen en haar Tibetanen, die vonden mij iets te braaf nog en wilden mij wel binnenkort gaan leren hoe ik mijn vrouwtje echt bezig kan houden door een echte BENGEL te worden!
Lag ik s'avonds lekker te slapen moesten we ineens weg...snapte er niks van. Moest ik dat akelige bandje om mijn nekje en toen gingen we dus lopend naar opa & oma toe.
Mijn vrouwtje zou samen met opa even weg gaan, maar al snel waren ze weer terug met onze loge. Goh dat was leuk weer een nieuw mens persoon voor mij die mij helemaal geweldig vind.
Eenmaal op weg naar huis kreeg mijn vrouwtje telefoon van iemand...pfff die bleven maar praten met elkaar en we stonden toch echt al voor huis. Toen wij binnen waren hoorde ik dat we nog visite zouden krijgen, want wederom waren er weer mensen nieuwsgierig naar mij.
Nou dit was me het avondje wel weer...met mijn iets meer dan 7 weken oud ben ik in een kroeg geweest. We zijn niet zolang geweest, maar ik heb me een aandacht gehad in die korte tijd van allemaal vrouwen hihih.
Ook deze nacht is goed gegaan in de bench hoor...ik heb heerlijk geslapen.
Vandaag hebben we weer lekker rustig aan gedaan met alleen maar spelen, eten en slapen en natuurlijk lekker achter in de tuin weer gespeeld.
Alle plasjes doe ik op de krant heel af en toe een ongelukje, maar eigenlijk gaat het best goed af en toe sta ik bij de deur en dan doet mijn vrouwtje mij naar buiten.
We zullen straks wel weer naar bed gaan denk ik, maar dat geeft niks hoor van veel slapen en goed eten daar groeien we van.
Dit was het voor nu verder wens ik jullie veel plezier met het kijken van mijn nieuwe foto's en jawel eindelijk een paar filmpjes!!!

High Five Sporty

16-04-2007
Hoi allemaal daar was ik weer...nou ja ik heb m'n vrouwtje de opdracht maar gegeven, want ik ben helemaal munt en lig dus lekker te slapen nu.
De afgelopen 2 weekjes hier thuis heb ik mij aardig vermaakt hoor...er is allemaal visite geweest voor mij alleen hihih. Al die mensen zijn super nieuwsgierig naar mij " het mooiste bulletje van Twente e.o."  en echt waar ze zijn allemaal verkocht als ze mij zien. Voor iedereen ben ik super lief hoor, maar mijn vrouwtje weet inmiddels wel beter.
Zo rustig als ik nog was bij mijn mama thuis, zo'n bengel ben ik nu dus echt!
Ik ben heel erg ondernemend en nergens bang voor en vind alles super leuk ook...het kan mij niet gek genoeg zijn of ik heb de grootste LOL.
Hoewel ik nog wel een beetje jong ben weet ik al heel goed waar ik naar buiten kan. En het is zo leuk om buiten te mogen spelen, want ik kan overal aan trekken in de tuin. Mijn vrouwtje tilt me wel eens op en zet me dan weer binnen neer, want ik mag dat schijnbaar niet allemaal doen.
Sinds afgelopen donderdag heeft mijn vrouwtje ook de krant weg gelaten in de keuken en ohhh als ik dan nodig moet dan ren ik naar de keukendeur toe en dan ga ik heel hard blaffen.
Maar ik vind dit zo prachtig als vrouwtje er dan aan komt, dat ik wel vaker bij de deur ga staan blaffen en dan moet ik helemaal niet hoor...ik wil dan graag buiten spelen en de bengel uithangen. Nu heeft ze dat wel in de gaten en dan komt ze niet...balen joh en dan ga ik gewoon uit baldadigheid toch ergens een plasje doen zodat ze het weer moet opruimen...lekker puh!
Vorige week moest ik op zaterdag & zondag naar m'n opa & oma, want mijn vrouwtje moest werken. Dit was heel leuk hoor ik ga dan met de bench in de auto en zo rijden we dan naar opa & oma toe, dit gaat heel goed en vind ik ook totaal niet eng.
Ik ben ook mee geweest naar de kapper en die heeft mij gewoon meegenomen naar binnen toe, want eigenlijk mogen in dat gebouw geen honden komen. Ook hier reageerde ik niet op de geluiden wat ik allemaal hoorde...moest alleen naderhand wel ff kijken als vrouwtje haar oren er nog aan had, want die zijn van mij om te knabbelen.
Ook het slapen gaat allemaal goed rond 20.15u ga ik de bench in en vaak moet vrouwtje me dan nog weer wakker maken, want dan gaan we naar boven toe en hier slaap ik rustig verder.
Meestal ben ik om 7.45u wakker en dan gaan we eruit zodat ik kan gaan plassen of nou ja je weet wel en daarna krijg ik mijn eerste prakje, dan mag ik nog even spelen en weer een plasje doen. Als vrouwtje de kamerdeur open zet ga ik op de eerste traptree staan en dan beurt ze me op en gaan we nog even slapen tot 10.30u.
Afgelopen week is er ook iemand geweest en die had een cadeautje meegenomen voor mij...een halsband en lekkere koekjes. Yummie Yummie hoor.
Sinds een paar dagen ga ik ook bij de kamerdeur staan en zaterdag dus bij de voordeur...vrouwtje heeft mij toen mijn halsbandje omgedaan en zijn we even naar de hoek van de straat  geweest en ik liep rustig nu mee aan de riem. Eigenlijk niet eens zo erg en het is best leuk buiten.
Gisteravond zijn we naar de kermis geweest en heb ik de hele tijd op de arm liggen kijken naar alles wat ik zag...af en toe wilde ik gaan staan maar ja dat kon niet echt natuurlijk.
Ik vond het helemaal geweldig zeg wat ik allemaal zag en hoorde, dat mijn staartje er nog niet af is gevallen van al dat gekwispel. Bijna op de maat van de muziek, maar ja overal was er weer iets anders op dus kon de maat niet echt houden ;-) En ook hier weer alle aandacht natuurlijk en ohhh mama " hoeveel mensen mij wel niet aanzien voor een Rotweiller of Dobermann".
Vanochtend was ik om 7.00u al wakker en lig dus eigenlijk ook net pas weer te slapen, vandaar dat vrouwtje maar even de site moest gaan doen.
Ik ben namelijk bij ome Jan geweest de dierenarts, want ik kreeg mijn spuitje en ze hebben ook mijn nageltjes gelijk bijgepunt. Hij heeft mij helemaal onderzocht nou dat ga ik niet allemaal vertellen hoor, schaam me er nu nog ervoor, maar alles was goed en ik zag er heel mooi uit.
Inmiddels weten we nu ook dat ik echt ontzettend goed groei, maar dat moet ook natuurlijk.
Ik weeg nu 5 kg en ben ongeveer 24cm hoog (vrouwtje opgemeten afgelopen week, maar ja was wel interessant bleef niet echt staan hihih.)
Bij deze wens ik jullie heel veel plezier toe met mijn nieuwe foto's & filmpjes voor nu!!!

High 5 Sporty

11-05-2007

Hier was ik weer en wel op een geheel nieuwe site, waar mijn vrouwtje best wel druk mee is geweest om deze z.s.m. online te gaan zetten. Er is natuurlijk al bijna enkele weken geleden dat er dus een update heeft plaats gevonden, maar dat gaat helemaal goed komen. We zijn de vorige keer geindigd op maandag 16-04-07 waarbij ik s'avonds nog een verrassing kreeg, want Miranda van de Misterybulls kwam hier samen met haar zusje "tante" Sharon. Dit vond ik onwijs leuk om hun weer te zien en ik wist niet hoe gek ik moest doen om te laten zien hoe leuk ik eigenlijk wel niet ben. Ze vonden dat ik er mooi uitzag en goed gegroeid was ook, maar ik groei natuurlijk ook best wel goed. En dat ik er mooi uitzie dat hoor ik wel aan alle kanten van mensen die mij zien op straat of bij de dierenarts. Ja ik ben best wel een ontzettend mooi mannetje en alleen al om mijn kleur ga ik misschien wel hoge ogen gooien op de tentoonstellingen straks!

Dinsdagmiddag zijn we bij tante Marsha geweest voor de kids die jarig waren geweest en hier heb ik mij ook opperbest vermaakt met de grote Bernersennen hond Lisa, dat was ontzettend leuk om mee te spelen en in haar lange haren te hangen en in haar staart. Ook kinderen vind ik helemaal geweldig om mee te kunnen spelen, die maken allemaal van die hoge geluidjes ook met spelen hihih en dan wordt ik helemaal gek.

Donderdags is Natascha weer geweest en dat was toch onwijs leuk, want toen wilde ik alleen maar spelen met haar en zag ik mijn vrouwtje niet meer staan. Grinn

In deze week ben ik al aardig veranderd, want ik slaap langer door en wordt nu ook in de avond wel eens tussendoor wakker...Dat noemen ze nou geloof ik ouder worden!

Tja en toen was het weer weekend en moest ik weer naar opa & oma toe, maar dat vind ik niet erg hoor die zijn onwijs gek met mij en ik met hun natuurlijk. Ze hebben zij zaterdags meegenomen naar de stad en daar wilde ik echt niet gedragen worden, maar zelf wandelen aan de riem. Al die aandacht wat er was van vreemde mensen en alle reacties die er kwamen over mij en wat voor ras ik ben...nou nou nou dat waren er heel wat. Er waren ook nog mensen die wel gelijk zagen dat ik een Miniatuur Bulletje ben, maar dat waren geloof ik mensen van over de grens...Duitsers. Toen mijn vrouwtje mij ophaalde ergens in de avond was ik helemaal uitgeteld (zie foto's) en ben ik ook als een blok in slaap gevallen! Zondags toen ik weer bij opa & oma was hebben we lekker niks gedaan behalve ravotten met opa, wat ik helemaal geweldig vind.

Op maandag is mijn "peettante" Peetje geweest die mij natuurlijk ook heel blij met mij is en ik met haar. Later in de middag zijn we nog weer naar "tante" Marscha geweest en heb ik weer kunnen spelen met de kids en natuurlijk met Lisa de Bernersennen hond. Toen we weer thuis kwamen stonden de buren hier op de straat en alle kinderen wilden allemaal mij aaien...mijn buurmeisjes zijn helemaal gek van mij hihih. En ik vind het allemaal wel erg leuk al die aandacht. Ook een tante van mijn vrouwtje is helemaal verzot op mij die stond ook al op het hoekje om te kijken als ik ook wel uit de auto kwam...natuurlijk ik ga toch overal mee naartoe!

Je hoort overal waar wij lopen mensen praten als ze mij zien ook toen we dus aan de wandel gingen naar opa, want die was alleen thuis. Op de terugweg liepen we weer door die bewuste straat en jawel hoor...er werd gevraagd wat ik voor een ras was. Die kleur van mij doet het hm echt hoor!!! Gelijk werd er weer iemand bij gehaald die helemaal gek ook is van Bulletjes...nou m'n vrouwtje kreeg gelijk te horen "Wat leuk Rebecca dat je hem hier komt brengen"...nou mooi niet h ik ben van mijn vrouwtje en mijn vrouwtje van mij. Voor nog geen goud doet ze me weg hoor!

Op woensdag kwam er iemand oppassen in ons huisje op mij, want vrouwtje moest ff met oma mee naar het ziekenhuis toe. Nou dat heeft vrouwtje geweten i.p.v. dat ik haar optijd wakker maakte sliep ik zelf lekker uit en hadden we dus een persoonlijke wekker, want ineens stond oma in huis en noemde ons een stelletje slaapmutsen! Ik begin met mijn 11 weken al aardig uit te slapen en mijn behoeftes houdt ik ook langer op.

Inmiddels ben ik nu zo'n 13 weken oud en ik doe het ontzettend goed allemaal. Ik ga bij de deur staan blaffen als ik eruit moet en loop rustig een blokje om met vrouwtje en alles is ontzettend leuk. Ik slaap nu ook al bijna 2 weken beneden in de bench en dat vind ik helemaal niet erg. Als vrouwtje de lampen uit doet dan weet ik dat we moeten gaan slapen en krijg ik nog snoepjes voor het slapen gaan.

Afgelopen zaterdag zijn we naar mijn roots geweest...ik heb mijn mama weer gezien en en en ik ben in LOVE op Jada. Dit was ontzettend leuk om ze allemaal weer te zien en ik heb flink gespeeld en geravot met iedereen, maar vooral het zwembad trok mijn aandacht. En de vijver vond ik ook wel interessant, dat ik er bijna ingevallen ben. Hier zijn veel foto's van gemaakt en 2 filmpjes, welke in het Magix-album staan.

Ook ben ik inmiddels al een paar maal alleen thuis geweest, omdat ik niet overal mee naartoe mag of kan. Tot zover gaat het wel goed, want ze blijft niet erg lang weg hoor. Inmiddels ben ik weer bij de dierenarts geweest voor mijn laatste spuitje en een wormkuurtje en moest ik dus gewogen worden en jawel hoor...ik woog bijna 8kg nu. Vrouwtje heeft mij ook nog weer een beetje opgemeten en ik ben zo'n 28cm hoog nu.

Afgelopen woensdagavond ben ik met vrouwtje en Natascha mee geweest naar het zusje van Natascha en het nichtje ervan. Hier was ik helemaal gek en heb ik lekker met Nikita gespeeld en geknuffeld...tot ik wat anders zag staan wat mijn aandacht trok. Een konijn hadden ze daar...die heb ik een lik over het kopje gegeven, maar toen die weer in de kooi zat wilde ik daar wel graag mee spelen. Zelfs het konijn liep steeds heen en weer met mij mee hahah. Maar ook de filmpjes hiervan staan natuurlijk op m'n site.

Afgelopen week heb ik dus ook voor het eerst kennis gemaakt met REGEN!!! Ik wilde dus naar buiten s'morgensvroeg en toen m'n vrouwtje de deur opendeed en ik naar buiten wilde gaan...kon ik me nog net optijd schrap zetten. Ieuwww wat was dat in hemelsnaam het sputterde op m'n koppie en de drempel was nat, dat was toch wel erg raar hoor. Maar tja ik moest natuurlijk wel heel erg nodig plassen, dat ik alsnog 5 min. later bij de deur stond om alsnog naar buiten toe te gaan. Mijn vrouwtje moest heel hard lachen, want ik stond daar maar met m'n oren plat en opzij. Ik was ook gelijk genezen voor de rest van de dag dat ik niet eens meer leuk wilde wandelen. Brrr das echt niks hoor!!!

Nou de komende update over mij zal wel wat eerder zijn, maar ja nu heb ik wel mooi een geheel nieuwe site!!! Ik wens jullie heel veel leesplezier toe en kijkgenot met de nieuwe foto's en filmpjes.

High 5 Sporty

30-05-2007

Dag mensen hier weer een verhaaltje van mij.

Zoals jullie waarschijnlijk al hebben gezien op de voorpagina heeft mijn "surrogaat" mama  Mountain baby's gekregen, deze zijn op Hemelvaartsdag ter wereld gekomen. Ik heb dus naast mijn broer Bono nu ook 2 stiefbroertjes en 3 stiefzusjes erbij gekregen...COOL H!!!

Inmiddels ben ik al geruime tijd hier in mijn huisje en vind ik nog steeds alle aandacht wat ik krijg helemaal geweldig. Het maakt mij niet uit wie er voor mij door de knien gaan; grote mensen, kinderen maar ook andere honden vind ik leuk. Als ik bij mijn opa & oma moet blijven in de weekenden dan gaan we vaak wel eens weg, zoals laatst op een zondag ben ik mee geweest naar 2 omaatjes. Ik ben wel voorzichtig geweest hoor en ze vonden mij een heel lief hondje *grinn*, maar ja ik kan ook wel een bengel zijn als het moet. Laatst lag mijn opa even op de bank en ik wilde ravotten en dan spring ik steeds tegen de bank aan, maar dit keer reageerde hij daar niet op...dit vond ik niet leuk! Dus ik een paar keer geprobeerd aandacht te krijgen, maar niks h geen reactie. Maar ja kleine hondjes worden groter, ouder en SLIMMER! Ik heb me dat eens even bekeken en toen heb ik een aanloop genomen en zette me af van de grond...en toen zat ik bovenop opa whoehahaha. Ja wat denken ze wel niet ben echt niet dom hoor. Ze hebben eerst hard moeten lachen om wat ik gedaan had, maar ik kreeg wel mijn zin en heb lekker geravot met opa op de grond. Als opa dan op de grond gaat zitten ben ik helemaal gek en spring dan alle kanten op. Ja ik en mijn opa 4 pootjes op zijn buik hihih. Inmiddels heeft mijn vrouwtje afgelopen weekend met eigen ogen kunnen zien dat ik op de bank kan springen, maar dit doe ik alleen bij opa & oma thuis. In mijn eigen huis weet ik dat ik niet op de bank mag komen en heb dat tot nu toe ook nog niet geprobeerd. Als ik eens lekker bij mijn vrouwtje wil zitten dan mag ik op schoot en ga dan ook helemaal tegen haar aanliggen, zodat ze mij lekker kan knuffelen.

Ik ben volgens veel mensen een rustig hondje en dat vind mijn vrouwtje ook wel. Ze kan mij rustig in de bench zetten en naar boven gaan of weggaan. Sinds een tijdje laat ze mij ook alleen thuis en dat gaat best wel goed, tot nu toe heeft ze nog geen klachten gehad van de buren. De buren weten wel dat ik nu af en toe alleen ben en dat dat ook langzaam wordt uitgebreid naar wat langer alleen te kunnen zijn. Zolang ik mijn snoepjes krijg vind ik het wel best. Afgelopen week ben ik zelfs zo'n 4 uurtjes alleen geweest en dat ging best wel goed.  Als mijn vrouwtje dan weer thuis komt en mij uit de bench haalt ben ik helemaal duf nog van het slapen en ga dan helemaal languit voor haar op de grond liggen, waarna we dan eerst uitgebreid gaan knuffelen met elkaar. Wandelen vind ik wel leuk, maar heb nu ook wel eens zoiets van dat ik niet verder wil lopen. Nou dat heeft geen zin hoor om tegen te stribbelen, want ze zorgt wel dat ik verder ga lopen. En ik...ik trap er steeds weer in, zodat we toch ons rondje maken in de buurt.

Ook ben ik af en toe een wervelwind. Dan ben ik helemaal door het dolle heen en raus dan als een idioot door het huis, dit duurt ongeveer 5 minuten en eindig dan wel eens onder het gasfornuis. En als we buiten hebben gewandeld dan doe ik dat ook wanneer we weer binnen zijn, alleen dan probeer ik de trap op te komen. Nog ff geduld en het gaat me echt lukken dat ik boven ben, want ik kom nu al tot halverwege hihih.

Vorige week is mijn vrouwtje er achter gekomen dat ik een voortandje kwijt was en het gaat allemaal best wel snel, want inmiddels ben ik al 3 voortandjes (boven) kwijt en 1 onder. En er zit alweer nieuwen die door gaan komen. En van de tandjes heb ik mijn vrouwtje op haar hand gespuugd als aandenken van mijn baby tijd!      Als mijn voortandjes gewisseld zijn dan moet ze op gaan letten, want ik heb een bijzondere hoektand die mijn dierenarts wel graag wil hebben. Ik heb namelijk een dubbele hoektand in mijn bekkie zitten. Als de grote tand goed doorkomt moet mijn vrouwtje dus goed kijken wanneer ik dus dat hoektandje ga verliezen. Gaat de nieuwe niet goed doorkomen, dan haalt de dierenarts hem weg en heeft hij zo ook nog dat hoektandje. Spannend dus!!! Ik wens jullie wederom veel plezier met het bekijken van mijn nieuwe foto's en filmpjes toe.

High 5 Sporty

19-06-2007

Hoi hoi hier ben ik weer met een verhaaltje van de afgelopen tijd.

Zoals jullie al hebben kunnen lezen was ik begonnen met wisselen van mijn tandjes....inmiddels heb ik nieuwe voortandjes gekregen en 4 nieuwe hoektanden. Mijn vrouwtje heeft 3 tandjes van mij en een hoektand gevonden. En helaas voor de dokter "ome " Jan heb ik waarschijnlijk mijn dubbele hoektand door geslikt. Mijn vrouwtje heeft alles nog nagekeken thuis op de vloer, maar ook in mijn bench was niks te vinden. Maar wat heb ik een last van mijn bekkie zeg! Zelfs het eten ging moeizaam dat ik die wel eens oversloeg, maar gelukkig kan ik het wel hebben heb wel genoeg vet op mijn botten nu hahah. Toch ben ik afgelopen week nog wel bij de dierenarts geweest i.v.m. een hoektand welke afgebroken was, maar dit zou geen problemen geven. Nou dat klopt hoor die ben ik inmiddels ook al verloren. Verder moest ik weer op de weegschaal omdat ik weer een wormkuurtje moet hebben. Ik groei goed en zie er goed uit en weeg inmiddels tussen de 11 & 12 Kg.

Verder ben ik behoorlijk baldadig v.w.b. spelen...ik heb zo mijn eigen spelletjes uitgevonden. Achter in de tuin probeer ik altijd wel een plant te slopen en heb ik ontdekt wat ik met mijn voorpoten kan....graven. Dit mag ik natuurlijk allemaal niet en straft vrouwtje me ook wel voor af., maar het blijft zo'n leuk spelletje! Nu heeft vrouwtje wat anders uitgevonden zodat ik de planten met rust laat, dan gooit ze een grote bal achter thuis en dat vind ik dan helemaal geweldig. Hier kan ik mooi mee spelen, dan hang ik er helemaal overheen en ga zo de hele tuin door. Ook binnen in huis speel ik met alle speeltjes welke ik heb, maar ik vind het helemaal geweldig om mijn mandje overhoop te trekken. En dan glij ik daar het hele huis mee door en dan help ik vrouwtje toch ook mooi mee met de vloer afstoffen hihih. Toch vind vrouwtje dat niet echt helemaal goed hoor, want ze denkt dat ik hem kapot ga maken. Nou als ik het mandje dan weer ergens anders heb liggen loop ik er gewoon bij weg en ga dan met wat anders spelen of ga ik naar mijn water en voerbakjes toe. En als mijn vrouwtje in de keuken staat om bijv. te afwassen dan bijt ik haar steeds in de broek, dat vind ik helemaal funny om haar te pesten hihih, maar af en toe zit er een stukkie van dr kuit tussen en dan roept ze auw auw auw.

Als wij naar buiten gaan en een rondje gaan lopen zijn we meestal wel erg lang onderweg. Ik krijg van heel veel mensen aandacht en bijna alle kinderen hier in de buurt weten wel wie ik ben. Dan roepen ze al heel snel Sportyyyy....ja ja ik ben een beroemd Bulletje hier in de buurt. Naar buiten gaan vind ik ook weer helemaal geweldig...behalve als het regent dat vind ik maar niks. Als vrouwtje tegen mij zegt kom we gaan naar buiten dan ga ik naar de achterdeur toe, maar zie haar dan naar de voorkant lopen en roept dan "kom wandelen" en dan ren ik als een gek naar haar toe. En als we dan later weer binnen komen dan doet ze mijn bandje af en dan ben ik helemaal door het dolle heen....dan begin ik te rauzen in het kleine halletje en dan ineens sta ik halverwege de trap. Ja ik kan wel een beetje traplopen, maar ik mag niet naar boven toe.

Afgelopen zaterdag heeft mijn vrouwtje een nieuwe bench gekocht voor achterin de auto en hier mocht ik s 'avonds al in zitten toen we mijn "peettante" Petra weer naar huis gingen brengen. Zondags kreeg ik de schrik van mijn leven....was mijn vrouwtje al om 6u beneden. Ik dacht echt wat is dit??? Ik ben nog zo moe en wilde weer gaan slapen. Nou voor ik het wist zat ik in de auto en gingen we dus op weg naar tja waarheen eigenlijk....ik kon niks zien alleen achteruit kijken. We bleken eerst even naar Hengelo te gaan om vervolgens met Miranda, Martin, Sharon en een stel Bulletjes (Noa, Yada & Blitz) richting Almere te vertrekken. Daar was een buiten tentoonstelling en ik moest mee om te wennen aan de drukte. Nou dat was niet leuk hoor wist niet wat me overkwam daar.....regen, regen en nog eens regen. En allemaal geblaf hier en daar, dat was echt wel vreemd. Zelf was ik wel rustig v.w.b. het blaffen, want dat doe ik eigenlijk nooit. Wat wel leuk was is dat Martin later met mij aan de wandel ging en mensen precies wisten wie ik was en dat zij al mijn filmpjes hebben gezien op mijn site! Ik ben nu al beroemd hahah en ben nog niet eens begonnen met tentoonstellingen lopen. Binnenkort moet ik beginnen met euhh ringtraining, dan ga ik dus leren hoe ik moet lopen, staan etc. allemaal voor een tentoonstelling later dit jaar. Hier lezen jullie de volgende keer meer over hoor als ik dan ben begonnen en hoe ik dat doe. Voor nu veel plezier met de nieuwe foto's en filmpjes weer.

High 5 Sporty!

25-07-2007

Hoi beste bezoeker daar ben ik weer met een nieuw verhaaltje over me, myself and I,

Het werd ook wel weer een keertje tijd dat ik weer met een verhaaltje zou komen, maar ja druk, druk, druk. Heb mijn vrouwtje ff aangespoord dat ze eens moest opschieten anders lopen straks al mijn fans weg. En ze komen echt overal vandaan hoor om te kijken...zow afgelopen week nog iemand uit Maleisi en die had wel 6 pagina's bekeken. Nou zoals ik de vorige keer al vertelde zou ik eigenlijk met de ringtraining gaan beginnen, maar ja de zomerstop zit ertussen helaas. In september beginnen de nieuwe lessen weer en dan gaan we dus echt beginnen, dan heb ik nog even de tijd om alles goed te leren. Eind november is het de bedoeling dat ik mijn eerste tentoonstelling ga lopen op de Winner in Amsterdam! Uiteraard blijven jullie wel op de hoogte van mijn trainingen hoe die gaan verlopen. In de tussentijd ben ik mijn melktandje al kwijtgeraakt en zelfs mijn kiesjes al. Ik kauw dan ook aardig wat op mijn botten. Verder krijg ik al aardig wat vrienden hier in de buurt...zelfs de mensen op de fiets keren om voor mij. Ook loopt hier een vrouwtje met een standaard Bull een reutje van 12 jaar oud, dit gaat ook goed we spelen wel eens samen als hij zin heeft anders is ie gewoon narrig. Ook krijg ik zo langzamerhand steeds meer bijnamen toen ik net geboren was noemde mijn vrouwtje mij "roetmopje" of nu "kereltje" en mijn opa noemt mij "varken" en dan wordt ik helemaal gek als hij dat zegt. Ook aan de riem heb ik wel eens de gekke 5 minuten en dan ben ik net een wervelwind ren me dan helemaal suf heen en weer hihi...staat mijn vrouwtje mooi voor paal daar buiten op straat. Ik ben nu bijna een half jaar oud en ben zo min of meer wel uitgegroeid v.w.b. de hoogte en ga nu breder worden. Het alleen zijn is ook geen probleem ik ga rustig liggen slapen in mijn bench en als vrouwtje terug komt dan gaan we eerst uitgebreid lekker knuffelen. Dat knuffelen heb ik echt van mijn mama Bailey.

Afgelopen zondag kreeg ik ineens een verrassing, want mijn vrouwtje ging even weg en toen ze weer kwam dacht ik van HAA leuk we gaan wandelen. Dat gingen we ook wel doen, maar toen werd er eerst nog wat uit de auto gehaald. Snapte er niks van want er kwam zomaar een andere mini Bull uit "mijn" auto! Dit bleek een volwassen vrouwtje te zijn van 1,5 jaar oud en haar naam is Misterybulls Ziggy. De bedoeling is dat zij hier tijdelijk zou blijven, omdat er een nieuw thuis voor haar gezocht wordt. Als het goed zou gaan tussen ons zou ze bij ons blijven...tot zover gaat het nog goed! We hebben alleen geen rem en ravotten gewoon door met elkaar, dus moet vrouwtje er steeds de rem erop zetten en dan gaan we allebei onze benchen in om uit te kunnen rusten. We drinken samen water uit n bak en als we het kunnen redden eten we ook samen, maar nu staan we gewoon naast elkaar. Maar goed we moeten maar eens zien, want ik wordt uiteindelijk wel een beetje chagrijnig en wil dan rust hebben. Jullie blijven op de hoogte hoor!!!

High 5 Sporty!

19-08-2007

Hoiiiii fans daar ben ikke weer hoor!

Nou zoals jullie de vorige keer al konden lezen kregen we er ineens een Bulletje bij genaamd Ziggy. Helaas ging dit niet helemaal goed, want ze kon mij niet echt met rust laten en wilde heel de dag door wel spelen en achter me aanvangen. Tuurlijk deed ik ook wel mee, maar ik heb ook wel eens mijn slaap/rust nodig en die kreeg ik niet zo. In het weekend van 28 juli zou ik gaan logeren bij mijn opa & oma en toen is Ziggy ook opgehaald door Miranda van de Misterybulls. Ziggy heeft een nieuw huis gevonden en woont nu in Arnhem samen met een Standaart Bull en dat gaat ontzettend goed, dus ook bij deze Ziggy heel veel geluk in je nieuwe huisje!!! Bij opa & oma had ik het rijk voor mezelf en alle aandacht, rust en vooral mijn stoeiuurtje met opa. Ook loop ik nu gewoon lekker vrij rond bij hun achter thuis en kom ik niet bij de grote vijver in de buurt.  Toen ik zondags weer op werd gehaald door mijn vrouwtje en dus thuis kwam plofte ik gelijk bij m'n vrouwtje naast de bank en kon ik weer lekker geknuffeld worden....hmmm dat had ik wel gemist hoor!

Mijn vrouwtje is ontzettend gek met mij en ik natuurlijk met haar, want ze geeft me alles wat ik nodig heb....vooral die lekkere kauwbotten. Yummie daar kan ik geen genoeg van krijgen en het is ook nog eens goed voor mn tanden. Van mijn oma krijg ik ze niet, want ze vind dat allemaal maar niks en denkt vaak dat ik erin stik hahaha. Nou dat gaat wel goed hoor, maar jeetje je krijgt er wel erge dorst van hoor. En vaak heeft mn vrouwtje dan net alles gedweild en dan ga ik water drinken, maar de keukenvloer drinkt dan gelijk mee....oeps ik sop wel eens jah. Soms doe ik dat ook nog eens bewust als ik ga drinken, dat ik me dan zo omdraai en het water zo uit m'n bekkie laat lopen grinnn dat vind ze niet echt leuk.

Inmiddels ben ik nu een half jaar oud en begin ik te puberen. Doe alles wat ik niet hoor te doen, ben spontaan vergeten hoe dingen wel en niet moet. Aan de riem loop ik te slingeren van hot naar her of ik blijf ineens stil staan, zodat mijn vrouwtje bijna over me heen valt....dit vind ze niet echt grappig hihihi. Ben ik over enthousiast als er visite komt, vooral als Mandy binnenkomt dan ben ik best wel door het dolle heen. Net als vanmiddag werd ze ff helemaal gek van mij, maar ik wilde alleen maar geknuffeld worden. Hier in de buurt krijg ik ook alle aandacht van mensen die mij leuk vinden. Laatst wilde mijn vrouwtje mij uitlaten en toen liep ik zo bij de buren verderop naar binnen haha en toen stond ik daar lekker in de woonkamer en sleepte dus mijn vrouwtje achter me aan. Als er mensen voor het huis langs lopen en dan vooral als het donker is begin ik te grommen, dus wie nu nog beweert dat Bulletjes NIET waaks zijn! Ik ben best wel erg waaks en pas dan ook goed op mijn huis en mijn vrouwtje. Plassen doe ik nu wel verdeelt in 2 x als we buiten zijn, maar ik ga nog steeds door m'n pootjes hoor. Ik kan heel goed alleen zijn...ga dan uit mezelf de bench in als mijn vrouwtje wat lekkers pakt en ga gewoon liggen slapen tussendoor. Ook als we s'avonds gaan slapen dan krijg ik snoepjes en ben dan al eerder in mijn bench, dan dat vrouwtje alles uitgedaan heeft. Ik ben best goed h???  Gistermiddag werden wij opgehaald door opa & oma en mocht ik weer in de auto, dit vind ook helemaal geweldig omdat we dan ergens naartoe gaan. We zijn dus in de stad geweest en we zijn gelijk ff langs een tattoo shop geweest, want daar wilden ze mij ook wel eens zien. Haha ik heb er weer een fan bij!!! Ook in de stad en op de markt krijg ik best wel aandacht van de voorbijgangers. Mensen die of schrikken en waarschijnlijk denken dat ik een n of ander monster ben...Pitbull...of mensen die denken dat ik een kruising van iets ben. De meesten zijn dan verrast dat ik een echt rashondje ben en dan gaan ze gelijk over mijn kleur beginnen. Nou ja ik ben gewoon een bijzonder bulletje met een bijzondere kleur....daarom zijn ze ook allemaal zo gek met mij. Maar het hele verhaal achter mij is ook heel erg bijzonder...ik ben eigenlijk dan ook een ENGEL....jajaja soms ook inderdaad wel een BENGEL!!! Ik hoop dat jullie weer veel plezier zullen beleven met het zien van de nieuwe foto's en nog een paar filmpjes.

High 5  Sporty! 

 

 15-10-2007  

Het gaat ontzettend goed met mij en ik ben inmiddels een echte puber.
Mijn vrouwtje is continue aan de beurt omdat ik mij vergrijp aan haar been, dit dus tot vervelends toe hihi.
Consequent probeert ze mij af te straffen...het helpt vrij weinig hoor, want ik ben het zo weer vergeten en spring rustig weer aan haar been.
Nou ja voor in de toekomst weet ik in elk geval hoe het moet ;-)
Sinds een week gedraag ik mij als een echt reutje...ik til mijn pootje op tijdens het plassen :-)
Lange tijd is het goed gegaan dat ik echt dacht die staart hoort bij mij, maar tegenwoordig is ook die aan de beurt en probeer ik die steeds te vangen. Het is af en toe net een kermis in m'n koppie van de rondjes die ik maak.
Ik vang er achteraan alsof het een speeltje is...en vrouwtje hoopt dat ik toch een keer de moed op zal gaan geven en mijn staart gewoon accepteer als wimpel van m'n kont(je).
Gisterochtend waren we vroeg uit de veren, want ik ging naar de eerste ringtraining!
Nou het was allemaal reuze interessant al die honden bij elkaar, dat was toch veel leuker dan fatsoenlijk in de rij mee te lopen.
Aan het einde van de les mochten we dus elders een kijkje gaan nemen, dus dacht vrouwtje ook leuk bij de behendigheid te gaan kijken wat ik zou doen...niks dus!!!
Niet dat ik niet durfde ofzo, maar toch weer de afleiding van nieuwigheid etc.
Al met al een leerzame ochtend om dit in de vrije tijd door te gaan zetten, want anders wordt het niet wat eind november tijdens de tentoonstelling in Amsterdam.
De indrukken wat ik daar opgedaan had koste zoveel energie blijkbaar, want vrouwtje heeft naderhand geen hond meer aan mij gehad! Ik heb alleen nog maar geslapen toen we thuis kwamen.
Tot zover weer een verhaaltje van mijn kant.

High 5 Sporty 
   

 

25-11-`07

Hoi hoi mensen,

Ik heb afgelopen zaterdag 24-11-'07 mijn eerste tentoonstelling gehad.
Dit was gelijk de grootste van Nederland namelijk The Winner in Amsterdam Rai.
Ik was samen met nog een bulletje ingeschreven in de jeugdklasse.
Armani een zwart/wit bulletje van 14 maanden oud en ikkuh een Tri Color bulletje van nu 9 maand oud.
Het was best spannend, want tja ben natuurlijk flink aan het puberen en ben ff zijn oren verloren voor een bepaalde periode.
Maar goed voor ons beide was het de eerste keer.
Ik ben 2de geworden met een ZEER GOED op zijn keuringsrapport en nog een aantekening erbij, maar wel iets om trots op te zijn.

"Tri Color reutje van 9 mnd. toont heerlijk vrij karakter, voldoende in hoofd, maar heeft voor verdere ontwikkeling duidelijk meer tijd nodig, goed in verhoudingen en gaat voldoende vlot door de ring"

Door mijn goede rapport gaan we voorlopig het eerste half jaar goed trainen en zal ik zo rond mei/juni weer opnieuw ingeschreven gaan worden voor een tentoonstelling.

Toch was dit wel een bijzonder mooi moment voor de Misterybulls fokker om mij juist zaterdag naar voren te brengen op de grootste tentoonstelling van Nederland.
De reacties die je om je heen hoort waren bijzonder positief, want er zijn maar weinig Tri Color bulletjes.
Vanaf februari 2008 wordt ik ook ter beschikking gesteld als Dekreu/Studdog!

Zogauw mijn vrouwtje weer bezig kan gaan met zijn site zal deze ook weer helemaal worden bijgewerkt, want ook op de tentoonstelling kreeg mijn vrouwtje diverse reacties wanneer de site weer wordt geupdated.
Het geeft een ontzettend goed gevoel dat er zoveel mensen zijn die mij kennen via mijn eigen website om mij zoveel mogelijk willen volgen!

Tot zover dit verhaal en gelijktijdig bedankt voor de mensen die aan mij gedacht hebben gisteren!!! 

High 5 Sporty!