Profiel Sporty †

Hoi mijn naam is Sporty van de Misterybulls.

Ik ben een Miniatuur Bull Terriër en verwekt in het eerste weekend van december 2006
Mijn moeder is: Misterybulls Justeph Dutch Diva (Bailey)
Mijn vader is: True Love From the House of Power (Bouli)

Op 7 februari 2007 ben ik samen met mijn broertje geboren.
Ik ben een klein mannetje en heb de kleur Tri Color meegekregen.

Mijn volledige naam is: ” Misterybulls Chivas Regal ” (Sporty)

In Sporty’s Archief staat Mijn Dagboek, waarin al mijn verhaaltjes staan van het jaar 2007. Verder staat hier ook mijn eerste tentoonstelling in vermeld.
Daarnaast staan er natuurlijk ook foto’s en filmpjes van mij in Sporty’s  Archief.

Inmiddels ben ik uitgegroeid naar een mooi bulletje, maar zal ik nog verder gaan ontwikkelen v.w.b. de breedte. Mijn karakter is vriendelijk van aard en een echte knuffeldier. Verder ben ik gek op kinderen en kan ik zeer goed overweg met andere honden. Zie ik een andere hond en met name mijn grote vriend, dan ben ik een echte clown, ik spring dan als een kangoeroe en draai rondjes met mijn kont. Dit schijnt Bull eigen te zijn. Daarnaast vind ik vogels buiten erg interessant en vergeet dan dat te doen wat ik moet doen.

Hoe ontdeugend kun je poseren???

Het teken van de WATERMAN (21 januari – 18 februari)
Tolerant, gereserveerd, idealistisch.
De Waterman – hond is een klasse op zichzelf. Als uw hond onder dit teken geboren is, zal dat waarschijnlijk een grote opluchting zijn. Geen andere kameraad is zo levendig – tenminste in geestelijke opzicht. Verwacht geen goede kansen op de renbaan met deze hond, want het is in zijn bed, of “laboratorium” zoals hij het zelf noemt, waar hij zich doet gelden. Tussen de vreemd geplaatste ogen en de vreemde, puntige oren ziedt een maalstroom aan subversieve activiteiten. Als originele denkers en natuurlijke uitvinders zal het ongetwijfeld een hond zijn die geregeerd wordt door Uranus die als eerste een blik met brokken opent. Hij presteert dit echter vooral door zijn behoefte aan succes, want de Waterman – hond heeft een wat wispelturige verhouding met voedsel, voortkomend uit zijn onvermogen om zichzelf te verlagen van de wetenschap tot de natuur. Dit onvermogen kan ook de intimiteit van zijn relaties in de weg staan. Niet dat hij niet van mensen houdt, dat doet hij wel…van allemaal, in dezelfde mate. Zijn gebrek aan echte toewijding en een aversie tegen het aaien van zijn oren maken hem minder aantrekkelijk voor de sentimentele hondenliefhebber, maar zijn sociale aard maken hem tot een vriendelijke, trouwe en betrouwbare gezinshond.